De visie van True Gifts

True Gifts

True Gifts is opgezet door twee zussen die het streven naar een betere wereld combineren met de liefde voor geven. Met het geven van een cadeau kun je je waardering en dankbaarheid tonen aan je familie, vrienden, of andere medemens. Het vinden van een geschikt cadeau om je waardering of dankbaarheid te tonen is soms lastig. Wij proberen dat een stuk makkelijker te maken, door een selectie van cadeaus aan te bieden met een goede herkomst, en die zo een bijdrage leveren aan een betere wereld. Zo geef je aan je vrienden, én aan de wereld door een cadeau bij True Gifts te bestellen. Bovendien worden al onze cadeaus geselecteerd op kwaliteit en originaliteit.
Op de volgende manieren dragen onze cadeaus bij aan een eerlijkere, meer duurzame planeet;

Fair Trade

Een deel van ons assortiment bestaat uit Fair Trade producten. We reizen zelf naar ontwikkelingslanden om producten in onze opdracht te laten produceren. De producten worden altijd met de hand gemaakt en daar krijgen de producenten een eerlijke prijs voor. De herkomst van producten is belangrijk, omdat de producten onder goede omstandigheden moet worden gemaakt. Dit betekent geen kinderarbeid, een eerlijke vergoeding en een goede arbeidsomgeving. De herkomst van onze producten laten we graag zien op de productpagina’s om zo veel mogelijk informatie te geven over de herkomst van de producten.

Eco-friendly

Een deel van ons assortiment bestaat uit eco-friendly producten. Deze dragen bij aan een wereld met minder afval, zijn gerecycled of zijn zelf goed recyclebaar. Een voorbeeld hiervan is onze bamboo koffiebeker. Deze ecobeker kan gebruikt worden om koffie uit te drinken op plaatsen waar je normaal een wegwerp bekertje krijgt. Herbruik de beker telkens opnieuw, en voorkom hiermee afval. De beker zelf is uiteindelijk biologisch afbreekbaar.

Handgemaakt

Met ambachtelijke producten steunen we kleine ondernemers die liefde hebben voor het product en deze grotendeels met de hand maken.

Toekomst

In de nabije toekomst hopen we geheel c02 neutraal te kunnen ondernemen. We streven naar duurzame samenwerkingen waar mooie dingen uit voorkomen. We hopen mensen en ondernemingen te inspireren bewuster om te gaan met mens en natuur en in het speciaal in welke omstandigheden producten geproduceerd worden.

Houd onze website truegifts.nl in de gaten voor ontwikkelingen, en als je goede ideeën hebt (tips of feedback), e-mail dan graag naar: contact@truegifts.nl.

 

Fair Trade

De herkomst van producten is belangrijk, omdat de producten onder goede omstandigheden moet worden gemaakt. Dit betekent geen kinderarbeid, een eerlijke vergoeding en een goede arbeidsomgeving.

Handgemaakt

Met ambachtelijke producten steunen we kleine ondernemers die liefde hebben voor het product en deze grotendeels met de hand maken.

Eco-friendly

Eco-friendly producten dragen bij aan een wereld met minder afval, zijn gerecycled of zijn zelf goed recyclebaar.

Bedrijfsgegevens

Sis Enterprise; TrueGifts
Hendrik de Keijserstraat 40
6543 MG  Nijmegen

KvK-nummer69498822
Btw-identificatienummer: NL857895527B01

Telefoonnummer: 06 38117810 (bereikbaar op werkdagen tussen 12:00 en 15:00 uur. Voor het telefoongesprek betaal je enkel de gebruikelijk kosten van je provider)
E-mail adres: contact@truegifts.nl