Bestellen, verzending, retour en garantie

Bestellen

Bestelproces
Via True Gifts bestel je gemakkelijk een cadeau voor jezelf of een ander!

Betaalmogelijkheden
Je kunt de bestelling veilig betalen met de volgende online betaalmogelijkheden.

  • iDeal
  • Belfius
  • Bancontact / Mister Cash Bancontact
  • SOFORT banking

De betaling is uitbesteed aan Mollie, een bedrijf gespecialiseerd in online betalingen.

Annuleren
Mocht je een bestelling willen annuleren of aanpassen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. Als de bestelling nog niet is verzonden wordt deze kosteloos geannuleerd of aangepast. Mocht de bestelling al zijn verzonden dan kan deze binnen 14 dagen worden geretourneerd (zie ook het kopje retourneren).

Verzending

Door PostNL kunnen we jouw bestelling laten bezorgen bij jou thuis, een PostNL servicepunt of bij iemand voor wie het cadeau bedoeld is (bijvoorbeeld de jarige).

Bestelling worden binnen 1 – 3 werkdagen dagen bezorgd.

Je ontvangt na verzending altijd een e-mail met daarin de gegevens om de bestelling te kunnen volgen.

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, mag je de bestelling annuleren zonder opgave van reden. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren. De kosten voor het retourneren komen voor eigen rekening.

Retourneren via DHL: Voor €5,- kun je je bestelling aan ons retourneren. Neem contact met ons op en wij sturen het retourlabel per e-mail naar je toe. Verpak de retourzending goed en stevig in. Print het label uit en plak deze op de doos. Lever vervolgens het pakket in bij een DHL servicepoint.

Nadat wij de retourzending hebben ontvangen, wordt het betaalde factuurbedrag binnen drie werkdagen terug overgemaakt. Mocht je gebruik maken van een retourlabel via ons, dan wordt €5,- van het factuurbedrag afgetrokken.

Het is geen probleem als het inpakpapier is verwijderd, maar een voorwaarde voor het retourneren is wel dat productverpakkingen onbeschadigd zijn, evenals het product zelf , en een eventuele giftbox (deze zijn makkelijk te openen zonder deze te beschadigen).

Om een bestelling aan te melden voor retour kun u contact met ons opnemen via contact@truegifts.nl of het contactformulier.

Adres retouren

True Gifts
Hendrik de Keijserstraat 40
6453 MG  Nijmegen

Garantie

Volgens Nederlands recht heeft iedere consument recht op een deugdelijk product. Dit wil zeggen dat het product moet voldoen aan de vereisten van bijvoorbeeld duurzaamheid en kwaliteit. Heb je het idee dat het product wat je hebt afgenomen niet goed is, neem dan contact met ons op door middel van de klantenservice. Mocht een product inderdaad onvoldoende zijn dan betalen wij de verzendkosten voor retournering of vervanging.

Klachten

We horen het graag als je ergens ontevreden over bent. Stuur je klacht naar contact@truegifts.nl en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.