True Gifts is online!

True Gifts is online!
18 december 2017 True Gifts

True Gifts heeft haar digitale deuren geopend!

Vandaag opent onze geliefde webshop waarin we al het beste van geven combineren. Unieke, originele cadeaus, fair-trade, en veel producten die lokaal zijn geproduceerd. Voor het gemak worden al onze cadeaus bovendien gratis ingepakt. Ook is het mogelijk een persoonlijk bericht – op een kaartje – aan het cadeau toe te voegen.

Neem een kijkje naar onze fair trade producten die voor ons in West-Afrika worden gemaakt. Alle producten zijn voorzien van een verhaal en foto om een indruk te geven waar onze spullen vandaan komen. Ook van onze Portulicious producten, gemaakt in Portugal, kan je de oorsprong nalezen.

[spb_products asset_type=”best-sellers” category=”alle-cadeauartikelen-true-gifts” display_type=”gallery” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”yes” fullwidth=”no” columns=”6″ item_count=”12″ order=”DESC” button_enabled=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Toekomst

Wij zijn van plan te groeien en voortdurend nieuwe, originele cadeaus toe te voegen, dus houd ons in de gaten als je van kwaliteit houdt. Dit kan door je op te geven voor onze nieuwsbrief via onderstaande link, of ons te liken op facebook.

Wensen

Nog andere wensen die onze webshop tot op heden niet heeft weten te vervullen? Laat het ons weten zodat we hiermee aan de slag kunnen. Per e-mail zijn we te bereiken op het volgende e-mail aders: lianne@truegifts.nl. We horen graag van je.