Portulicious

Portulicious
1 januari 2018 True Gifts

Portulicious

True Gifts is gestart met het ontwikkelen van cadeaupakketten met producten speciaal uit Portugal. Niet alleen komen de producten van Portugese bodem, ook zijn deze van hoge kwaliteit en daarom heerlijk om cadeau te doen.

Olijven en vis

Portugal is zeer rijk aan olijfbomen en heeft veel visvangst. Olijven, vis en verse groenten zijn daarom een onderdeel van het dagelijkse menu van de meeste Portugezen. Om de smaak van Portugal naar Nederland te brengen hebben wij cadeaupakketten samengesteld waarbij bekende producten uit de Portugese keuken worden aangeboden. Zo zit in ons Spicy Pakket Piri piri saus, een product wat oorspronkelijk is ontwikkeld in Portugal. Ook bieden wij lokaal geproduceerde soorten olijfolie aan, verpakte vis en biologische honing.

Aardewerk

Om de pakketten af te maken hebben wij in elk pakket een stukje aardewerk van Portugese bodem toegevoegd. Het binnenland van Alentejo staat bekend om het aardewerk wat hier nog met de hand wordt gemaakt en wordt beschilderd. Iedere producent heeft zo weer zijn eigen kunst herkenbaar aan de uiteenlopende tekeningen op het aardewerk. Al het Portugese aardewerk wat wij aanbieden is met de hand gemaakt in deze streek en daarom op zichzelf al een mooi cadeau. Wij hopen dat veel mensen van deze cadeaupakketten kunnen genieten! Onderstaande foto’s zijn gemaakt op de plekken die wij hebben bezocht om het aardewerk en de delicatessen uit te zoeken.

[spb_products asset_type=”selected-products” products=”14662,14667,225,15198″ display_type=”standard” display_layout=”standard” multi_masonry=”no” carousel=”no” fullwidth=”no” columns=”4″ item_count=”8″ order=”DESC” button_enabled=”yes” width=”2/3″ el_position=”first last”]