Kerstcadeau inspiratie

Kerstcadeau inspiratie
29 oktober 2018 True Gifts

Kerstcadeau inspiratie

Kerst biedt een goede gelegenheid om je dierbare vrienden en familie te laten zien dat je om te geeft. Het geven van een cadeau is een manier om dier waardering te uiten. Maar de vraag is natuurlijk wat je hun zou kunnen geven.

De meeste mensen hebben moeite met het vinden van een geschikt cadeau. Al helemaal als de ontvanger alles al lijkt te hebben! Begin bij de zoektocht naar een goed cadeau jezelf af te vragen wat haar hobby’s zijn, waar ze haar tijd aan besteed en wat haar eigenschappen zijn. Dit brengt je mogelijk tot ideeën!

Voor wat extra inspiratie vind je onderstaand een aantal door True Gifts geselecteerde cadeau-artikelen met een bijpassende eigenschap!

Avontuurlijk

Zoek je een cadeau voor een avontuurlijke reiziger? Dan is dit wereldkaart prikbord een geschikte optie!

Plantenmeisje

Zoek je een cadeau voor iemand die gek is op planten? Koop dan deze prachtige hangende bloempot! Hij is met de hand vervaardigd in Thailand.

 

Beautyqueen

Deze beautybag is geschikt voor een echte beautyqueen! Handgemaakt in Vietnam, daar profiteert iedereen van!

 

Spaarzaam

Zoek jij een cadeautje voor iemand die aan het sparen is of juist zou moeten sparen, maar dat niet doet? Dan is deze prachtige handgemaakte spaarpot een vrolijk cadeau!

 • Spaarpot kameel - handgemaakt
  Spaarpot kameel
   17,50

  Kameel spaarpot – Handgemaakt in India

  , ,
  Deze kleurrijke spaarpot is met de hand gemaakt in India onder goede omstandigheden. De makers van de spaarpotten krijgen een eerlijke prijs betaald voor het werk. Het Indische karakter is goed terug te zien in de spaarpot met de vrolijke kleuren en patronen. Een leuk cadeau voor iemand die van vrolijke kleuren in huis houdt, of voor iemand die aan het sparen is voor iets unieks. De spaarpot is 19 centimeter breed, 15 cm hoog en 4 cm dik. De spaarpot kan gemakkelijk geopend worden om het gespaarde geld eruit te halen.
   17,50
   17,50

Zorgzaam

Mensen die erg zorgzaam zijn voor andere, kunnen soms vergeten zichzelf in de watten te leggen! Deze zorgzame types moeten we een handje helpen door ze bijvoorbeeld te verwennen met een cadeaupakket.

Wereldverbeteraar

Geeft de persoon waar jij een cadeau voor zoekt om het milieu? Een betere milieu begint bij jezelf. Kies daarom voor deze ecologisch verantwoorde (koffie)beker. Gebruik de beker in plaats van wegwerp bekers en voorkom hiermee overbodig afval. Daarnaast is deze beker gemaakt van organische biologisch afbreekbare bamboevezels en zijn de siliconen delen recyclebaar.

 • Sale
  Ecoffee cup - True Gifts
  koffiebeker to go
   13,95 14,95

  Koffiebeker to go – Ecoffee cup

  , ,
  Haal je eigen koffiebeker to go in huis met deze Ecoffee Cup. Deze beker heeft niet alleen een gaaf design, maar draagt ook bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljoenen koffiebekers weggegooid. De Ecoffee Bamboe beker is oneindig te gebruiken en is gemaakt van biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur en laat geen smaakje achter na gebruik. De beker is lichtgewicht (160 gram) en zeer handig voor onderweg.
   13,95 14,95
   13,95 14,95

Creatief

Een creatieveling zal een travelbook misschien wel kunnen waarderen! Schrijf en teken het prachtige boek vol!

Thuiskok

Kook overheerlijke en gezonde recepten met een Tajine! Deze is echt bijzonder: hij is met de hand gemaakt in Tunesië onder goede arbeidsomstandigheden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste True Gifts? 

Volg ons dan op Instagram, Pinterest of Twitter