Inspiratie: Moederdag cadeau

Inspiratie: Moederdag cadeau
17 april 2018 True Gifts

Inspiratie: Moederdagcadeau!

Op 13 mei 2018 vieren we Moederdag. Ben je nog op zoek naar een geschikt cadeau voor Moederdag? True Gifts heeft originele cadeaus van hoge kwaliteit geselecteerd voor Moederdag.

Hangende bloempot

Deze fairtrade bloempot kan binnenshuis worden opgehangen en fleurt de woonkamer zeker op. Gemaakt in Thailand is het ook nog eens een cadeau wat bijdraagt aan betere omstandigheden voor arbeiders.

Vaas

Houdt jouw moeder van bloemen? Geef haar een vaas van hoge kwaliteit cadeau die haar woonkamer siert.

 

Thee cadeaupakket

Houdt jouw moeder van thee en chocolade? Dan is dit theepakket een leuk verwen pakketje!

 

Snijplank olijfhout

Deze prachtige snijplank is gemaakt van hout van olijfbomen. Het harde houd is zeer geschikt voor een snijplank en siert de keuken.

Bamboo beker

Is jouw moeder een fervent koffiedrinker? Dan is deze koffiebeker misschien een leuk cadeau. De koffiebeker is gemaakt van biologisch afbreekbare bamboe, en beschilderd met afbeeldingen van William Morris. De beker draagt ook nog eens bij aan een beter milieu doordat het de vele miljoenen wegwerp bekers die jaarlijks worden weggegooid verkleind.

 • Sale
  Ecoffee cup - True Gifts
  koffiebeker to go
   13,95 14,95

  Koffiebeker to go – Ecoffee cup

  , ,
  Haal je eigen koffiebeker to go in huis met deze Ecoffee Cup. Deze beker heeft niet alleen een gaaf design, maar draagt ook bij aan een beter milieu. Jaarlijks worden miljoenen koffiebekers weggegooid. De Ecoffee Bamboe beker is oneindig te gebruiken en is gemaakt van biologisch afbreekbare bamboevezel. De bamboe beker voelt prettig aan door de matte structuur en laat geen smaakje achter na gebruik. De beker is lichtgewicht (160 gram) en zeer handig voor onderweg.
   13,95 14,95
   13,95 14,95

Fruitschaal

Deze met de hand gemaakte fruitschalen komen uit de provincie Alentejo uit Portugal. Deze provincie staat bekend om haar aardewerk. Hier bestaan familiebedrijven die decennialang aardewerk maken, en zo heeft ieder familiebedrijf hun eigen unieke beschilderingen. Aan de inscriptie aan de onderzijde van de schaal kan de authenticiteit van de schaal worden nagegaan. Een uniek cadeau van hoge kwaliteit.

 

Ayurvedische zeep

Deze zeep van Forest Essentials is gemaakt van de Tuberose, een witte nachtbloem uit India. De bloem heeft een zoete geur die na het wassen op de huid blijft.

Forest Essentials maakt verzorgingsproducten van hoge kwaliteit gebaseerd op de ayurvedische traditie. Ayurveda is een traditie uit India die zich richt op heling en gezondheid gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.

 

”Mijn moeder heeft alles al”

Laat je moeder dan met een klein geschenk weten dat je haar waardeert! Dat kan bijvoorbeeld met dit handgemaakte houten hart, gemaakt van mangobomen.

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste True Gifts? 

Volg ons dan op Instagram, Pinterest of Twitter