Inspiratie: Cadeaus voor haar

Inspiratie: Cadeaus voor haar
3 april 2018 True Gifts

Inspiratie: cadeau voor haar

Je geweldige sportmaatje, collega of (schoon)moeder is jarig, afgestudeerd, getrouwd en verdient om nog vijf andere redenen nu toch echt een goed cadeau. Maar wat ga je haar geven?

De meeste mensen hebben moeite met het vinden van een geschikt cadeau. Al helemaal als de ontvanger alles al lijkt te hebben! Begin bij de zoektocht naar een goed cadeau jezelf af te vragen wat haar hobby’s zijn, waar ze haar tijd aan besteed en wat haar eigenschappen zijn. Dit brengt je mogelijk tot ideeën!

Voor wat extra inspiratie vind je onderstaand een aantal door True Gifts geselecteerde cadeau-artikelen met een bijpassende eigenschap!

Avontuurlijk

Zoek je een cadeau voor een avontuurlijke reiziger? Dan is dit wereldkaart prikbord een geschikte optie!

Plantenmeisje

Zoek je een cadeau voor iemand die gek is op planten? Koop dan deze prachtige hangende bloempot! Hij is met de hand vervaardigd in Thailand.

 

Beautyqueen

Deze beautybag is geschikt voor een echte beautyqueen! Handgemaakt in Vietnam, daar profiteert iedereen van!

 

Spaarzaam

Zoek jij een cadeautje voor iemand die aan het sparen is of juist zou moeten sparen, maar dat niet doet? Dan is deze prachtige handgemaakte spaarpot een vrolijk cadeau!

Zorgzaam

Mensen die erg zorgzaam zijn voor andere, kunnen soms vergeten zichzelf in de watten te leggen! Deze zorgzame types moeten we een handje helpen door ze bijvoorbeeld te verwennen met een cadeaupakket.

Wereldverbeteraar

Geeft de persoon waar jij een cadeau voor zoekt om het milieu? Een betere milieu begint bij jezelf. Kies daarom voor deze ecologisch verantwoorde (koffie)beker. Gebruik de beker in plaats van wegwerp bekers en voorkom hiermee overbodig afval. Daarnaast is deze beker gemaakt van organische biologisch afbreekbare bamboevezels en zijn de siliconen delen recyclebaar.

Creatief

Een creatieveling zal een travelbook misschien wel kunnen waarderen! Schrijf en teken het prachtige boek vol!

Thuiskok

Kook overheerlijke en gezonde recepten met een Tajine! Deze is echt bijzonder: hij is met de hand gemaakt in Tunesië onder goede arbeidsomstandigheden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste True Gifts? 

Volg ons dan op Instagram, Pinterest of Twitter

De waardering van truegifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.